26 Kasım 2012 Pazartesi


Bu gruba giren altın üye oluyor dediler, yalandı, tuttu.
Facebook (ve mns de) paralı olacak dediler, yalandı, tuttu.
Facebook bu fotoğrafa sponsor olmuş, beğenirsen 3, paylaşırsan 5 (bir de benden 10 :) dolar ihtiyaç sahibine veriyor dediler, yalandı ama hem beğenip hem paylaşarak 8 dolar gönderdiğine inananlar oldu, yani bu da tuttu.
Facebook'un yeni kullanım koşullarına cevaben... bana ait olan her bi'şeyi paylaşırsanız, buraya "yasak" yazıyorum ahanda artık yasak ve paylaşamazsınıııız. Sadece görevliler değil, temizlikçisi olsun, güvenliçisi, çaycısı, aşçısı, pazarlamacısı, teknisyeni... Hiiiiçbiriniz paylaşamazsınız dedim!
Bunu alıp duvarına yapıştırabilirsin dedikten sonra da açıklamaya devam etmiş arkadaş, kendisini o derece kaptırmış. :) Ah, hayır. Bu bir XZZ 0 435-5-653-56 - SDF4-5 Roma Yönetmeliği! dediler, yalandı, tuttu.
Ne kadar yalan çıktıysa hepsine büyük bir kesim inandı.
Allah, Facebook çalışanlarına sabır versin.
Ne yapalım, okumayan, araştırmayan milletiz Facebook affet bizi. :)
Düşünüyorum da bu yalanları çıkaran arkadaşlar… gülmek için sırf zevkine mi yaptılar, yoksa iddiasına mı girdiler? :) Ama sanırım en iyisi “contorium” olmalı. Arkadaş eğlenmek için yazdığını açıklamasına rağmen, ona da inanmayanlar var. :)

Allah aşkına paylaştığınız şeyi bir dikkatlice okuyun…


Şimdi sorarım size. Adamlar burada dini bile kullanmadan binlerce kişinin inanmasını sağlıyorsa, biraz etkili konuşmasını bilip din ve duygu sömürüsü yapanlar, peşinden milyonları nasıl sürüklemesin?

Hiç yorum yok: