28 Ekim 2012 Pazar

Ağrı Dağı'nda Bulunan UFO Almanya'ya Götürüldü

Alman ajanların hedefi Ağrı dağında olduğuna inanılan Nuh’un gemisini araştırmaktı. Bu ajan timi İran ve Türkiye arasındaki dağlarda araştırma yaparken, Dicle Nehri kenarındaki bir köyün yaşlılarından ilginç bir hikaye duydu. Bu hikayeye göre, 200 nesil evvel yaklaşık 1000 yıldan fazla bir süre önce esrarengiz parlak bir “EV” gökten çok gürültü çıkararak, yere düşmüştü. Bir zaman sonra köyden köye yolculuk yapan bir şahıs bu esrarengiz cisim ile karşılaşmıştı. Şahsın ifadesine göre, cisim ıslık gibi bir ses çıkarmakta ve dokunulmayacak kadar sıcaktı. Ayrıca pis bir koku da yaymakta idi.



(Birçok UFO olaylarında tanıklar aynı şekilde ıslık şeklinde ses ve ağır bir koku duyduklarını söylemişlerdir.)

Araştırmaya yürüten tim bunu derhal Almanya’ya bildirdi. Bir ay sonra bölgeye iki araştırma timi daha gönderildi. Bölgeye gelen bir grup bilim adamı, Hitler’in savaş makinesinin “Özel Silahlar” bölümünün öncüleri idiler. Bu grup “evi” aramaya koyuldu ve onu sağlam bir vaziyette buldular. Bu, “Dünya Dışı” bir geminin ilk ele geçirilişi oldu.

UFO 25 metre çapında ve 8 metre yüksekliğinde idi. Gemi giriş olmayan metalik bir görünümde idi. Gemi dış güçlere karşı duyarlı idi ve toprağın birkaç metre üstünde havada yüzer gibi duruyordu. Ayrıca en ufak bir dokunuşta hareket edebiliyordu.

1938 Aralık ayında UFO Almanya’nın en önde gelen bilim adamlarının toplandığı, Münih’in kuzeyinde bir yere getirildi. Etraftaki dağların çevrelediği bir tuz madeni, diski araştırma ve gerekirse üretmek için gerekli tesisler haline dönüştürüldü. Yapılan incelemeler sonucunda geminin, dünyadaki herhangi bir devletin çok gizli silahı olamayacağı hükmüne varıldı. Nazil bilim adamları kısa zamanda geminin çalışma sistemlerini anlamakta başarılı oldular.

1941 Temmuz’unda Almanya bilim adamlarından biri ABD’ye kaçıp, bildiklerin anlatmasaydı, kimse Hitler’in neye sahip olduğunu ve onunla ne yapmayı tasarladığını bilemeyecekti. 2’nci Dünya Savaşının sonunda Amerika Askeri İstihbaratı “Oz” kod adı altında Nazi Tesislerini ve yukarıda adı geçen diski ele geçirdi. Disk derhal Amerika’ya yollandı. Fakat diğer yandan Sovyetler de altı ay sonra esir aldıkları Nazi bilim adamları vasıtasıyla; Almanların ele geçirdiği dünya dışı diskten haberdar oldular.

Amerika böylece bedavadan bir UFO sahibi olurken, bugün onu geliştirmesi mantıken akla yatkın geliyor. Ama Uçan Daire tipindeki uçakları müttefikler Almanya üzerinde uçarken sık sık görüyorlardı. Karşılarına Küre biçiminde çıkan bu uçaklar savaşın son zamanlarında görülmeye başlanmıştı.

Amerikan 8 Hava Filosu İstihbarat bölümünde görevli bir subay New York basınına şöyle bir açıklama yapmıştı: “Uçan Dairelerin Almanların kullandığı psikolojik bir uçaksavar silah olması mümkündür. Batı Almanya üzerindeki gece uçuşları esnasında uçaklarımızı izleyen parlak küreleri ve diskleri görme fırsatım oldu.”



Amerikalılar 2’nci Dünya Savaşının son günlerinde Alsas-Loren’deki Hagenau ve Ren bölgesindeki Neustadt semalarında sık sık uçan daireler gördüklerini rapor ediyorlardı. Savaş bitiminde Amerikan Ordusunun ilk hedefi Almanların gizli üsleri ve buralarda çalışan bilim adamlarıydı. Sonuçta bugünkü başarılarını ise Almanya üstünde kurdukları hava bombardımanı üstünlüğü sayesinde savaşı kazanmalarına borçluydu. Bir Generalin ifadesine göre ABD 12’ye beş kala savaşı kazanmıştı.

Hiç yorum yok: